Останнім часом все частіше їжджу на рибалку з ночівлею, і зрозумів, що потрібно більш серйозне обладнання. Банального повербанку вистачає максимум на зарядку телефону, а от для ліхтарів чи електроплитки вже потрібні інші рішення. Шукаю інтернет-магазин, де реально можна знайти щось якісне і не переплачувати. Цікавить, хто що використовує для автономного живлення під час виїздів?
top of page
To see this working, head to your live site.
Магазин для туризму та рибалки з нормальними цінами
Магазин для туризму та рибалки з нормальними цінами
2 comments
Like
2 Comments
Commenting on this post isn't available anymore. Contact the site owner for more info.
bottom of page

Я вже кілька років користуюсь інверторами, і це реально must have для будь-яких виїздів на природу. У мене інвертор 12В на 2000 Вт, і я ним користувався і на дачі, і на рибалці. В Balamaga замовляв, бо там і ціни адекватні, і вибір хороший. Плюс зручно, що можна підбирати за параметрами, бо не всі знають, який саме потрібен. Тут якраз вся категорія зібрана — https://www.balamaga.in.ua/ua/avtotovary/preobrazovateli-napryazheniya/ Брав там ще акумуляторний ліхтар для ночівель, світить сильно і тримає заряд довго. Мені порадили брати інвертор з чистою синусоїдою, бо тоді працюють навіть чутливі прилади — наприклад, ноутбук чи телевізор. Якщо плануєш брати, раджу орієнтуватись на 1000–1500 Вт мінімум.